‘Ik wil hoe dan ook mijn vaderschap in stand houden.’

Waarom kiezen voor
Pro Kid Divorce?

Beter scheiden betekent minder leed

Een echtscheiding is de op één na grootste stressfactor in een mensenleven. Dit geldt niet alleen voor de scheidende ouders maar ook en vooral voor kinderen. Een echtscheiding is pijnlijk, maar de impact ervan zou zo minimaal mogelijk moeten zijn. Juist voor kinderen. Zij hebben immers alles nog tegoed.

Oprichter Meta Herman de Groot vond het daarom tijd om het eeuwenoude systeem rondom echtscheiding aan te pakken. Door te beginnen met familiaire prioriteiten in plaats van met de juridische feiten. Hierdoor krijgen ouders en kinderen grip op de scheiding en het verwerkingsproces. Cruciaal om juist in deze fase afspraken te maken over het gedeeld ouderschap om daarna het juridische en financiële gedeelte in kaart te brengen.

Het ouderschapsplan wordt bij ons standaard samen met een ouderschapsdeskundige/kindertherapeut opgesteld. Daarnaast zorgt de advocaat/mediator voor de juridische en financiële zaken. Indien nodig met een financieel adviseur aan tafel.

Door deze processen binnen een multidisciplinair team parallel te laten verlopen met een directe communicatie tussen professionals pakt een echtscheiding bij Pro Kid Divorce beter uit.

Pro Kid Divorce…

Beter voor de ouders. Beter voor de kinderen. Beter voor de langere termijn.

Contact

Pro Kid Divorce
Klompweg 20
1393 PJ Nigtevecht

T: 06 290 69 209
E: info@pro-kid-divorce.nl

Teruggebeld worden

© Copyright 2018 - Pro Kid Divorce