‘Tijdens en na de echtscheiding had onze dochter stabiele ouders nodig.’

Voor wie is
Pro Kid Divorce?

Voor ouders... met kinderen die van plan zijn te gaan scheiden. die het belang van de kinderen voorop wil stellen. die zowel juridisch als persoonlijk advies willen en voor allen een aanvaardbare uitkomst.

Scheiden verandert alles

Een echtscheiding is niet alleen een juridische maar vooral een persoonlijke kwestie. Het is een ingrijpende gebeurtenis dat groot verdriet en onzekerheid veroorzaakt bij alle betrokkenen. Je trouwt samen en krijgt samen kinderen. Ook scheiden kun je samen doen.

Hoe?
Door samen het scheidingsproces door te maken. Waarbij jullie beiden en de kinderen worden begeleid. Daarmee vergroot je de kans op een voor allen aanvaardbare uitkomst met een toegang tot een nieuw begin.

In ouderschap uit elkaar

Elke beslissing die tijdens een scheiding wordt gemaakt, heeft invloed op de rest van het leven van alle betrokkenen. De bereidheid tot samenwerking leidt tot minder stress, minder strijd en minder schade bij jezelf, je ex partner en de kinderen. Door respect te hebben voor elkaars emoties zonder dat deze leidend zijn binnen het proces is er minder kans op onderlinge frustraties en langdurige wrok achteraf. Met als resultaat dat jullie kinderen minder langdurige schade ondervinden.

Dat is niet eenvoudig maar vanuit onze praktijkervaring wel degelijk haalbaar.

Of je nu al gescheiden bent, er middenin staat of gaat scheiden: je kunt altijd en op ieder moment ervoor kiezen het belang van de kinderen voorop te stellen.

Contact

Pro Kid Divorce
Klompweg 20
1393 PJ Nigtevecht

T: 06 290 69 209
E: info@pro-kid-divorce.nl

Teruggebeld worden

© Copyright 2018 - Pro Kid Divorce