‘Kinderen zijn onderdeel van de scheiding, maar niet van het liefdesleed.’

Meta Herman de Groot – Oprichter van Pro Kid Divorce

Het team van
Pro Kid Divorce?

Meta Herman de Groot

Meta Herman de Groot, oprichter van Pro Kid Divorce, heeft zich als psychosociaal therapeut en kindertherapeut gespecialiseerd in het coachen van pubers (10-25 jaar) en ouders. Zij richt zich op de gevolgen van een echtscheiding bij kinderen in de puberteit en adolescentie. Met name de invloed van scheiding op de ontwikkeling en hechting van kinderen en jongeren. Zij is toegetreden tot het Familierecht waar het voor haar gaat om de voorzorg binnen het ouderschap en kind-begeleiding bij echtscheidingen.

Inmiddels is Meta ook bijzondere curator en wordt regelmatig benoemd door de rechtbank in zaken waarin de belangen van kinderen ter discussie staan.

Meta is gecertificeerd op Hechting door het Gordon Neufeld Institute en lid van de Vereniging voor Familie en Jeugdrecht.

 

Partners

Petra Splinter

Petra is familierechtadvocaat, scheidingsmediator en collaborative divorce advocaat.

Petra’s doel is om met een praktische en directe aanpak ervoor te zorgen dat mensen na hun scheiding verder kunnen met hun eigen leven. Als ex partners ieder op hun eigen weg en als ouders met een nieuw toekomstbeeld.

Petra is lid van:

  • vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators)
  • Vereniging Collaborative Divorce Holland
  • Nederlandse Orde van advocaten

Marlon Maanicus

Marlon is familierecht advocaat en scheidingsmediator.

Marlon benadrukt binnen haar werk dat de juridische kant een persoonlijke benadering behoeft. En ziet iedere scheiding als een op zichzelf staand verhaal, dat om een goed en realistisch advies vraagt van een oprechte toehoorder.

Marlon is lid van:

  • vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators)

Marieke Zon

Marieke is familierechtadvocaat, scheidingsmediator en collaborative divorce advocaat.

Marieke staat voor duurzame oplossingen in scheidingssituaties, met specifiek aandacht voor de positie van kinderen. Daar heeft zij de nodige aandacht voor de verbetering van de communicatie tussen partners. Zij is één van de grondleggers van het werken met een multidisciplinair team. Op die manier wordt de hele echtscheiding van A tot Z geregeld.

Marieke is lid van:

  • vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators)
  • Vereniging Collaborative Divorce Holland

Contact

Pro Kid Divorce
Klompweg 20
1393 PJ Nigtevecht

T: 06 290 69 209
E: info@pro-kid-divorce.nl

Teruggebeld worden

© Copyright 2018 - Pro Kid Divorce